X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit e premte, 15 mars 20190

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit

AMIK do të përfshihet në komentimin Standardeve të Mbrojtjes së Konsumatorit për Kredinë Digjitale dhe promovimin e tyre në Kosovë, në konferencën...

e mërkurë, 14 shkurt 2018

Edukimi financiar dhe mbrojtja e klientit

Edukimi financiar i klienteve të Institucioneve Mikrofinanciare, ka qenë çdo herë me rëndësi të veçant për AMIK. Përgjatë viteve të funksionit...
RSS

Raportet Mujore

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Maj 2019

 • Shkarko (.xlsx, 330,78 KB) - 489 shkarkim(e)
 • 8 nëntor 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 2387
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Prill 2019

 • Shkarko (.xlsx, 328,73 KB) - 361 shkarkim(e)
 • 25 tetor 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 2454
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Mars 2019

 • Shkarko (.xlsx, 328,84 KB) - 460 shkarkim(e)
 • 6 shtator 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 2423
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK