X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

Takim me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës e premte, 23 shtator 20220

Takim me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës

Drejtori Ekzekutiv i AMIK, z. Shpresim Vranovci, u prit në takim nga Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, z. Fehmi...
Takim me Ekipën e Sektorit Financiar të Bankës Botërore. e martë, 20 shtator 20220

Takim me Ekipën e Sektorit Financiar të Bankës Botërore.

Sot, më datën 20 shtator, në zyret AMIK, u zhvillua një takim tejet i frytshëm me Ekipën e Sektorit Financiar të Bankës Botërore.

Takim me Brunilda Isaj, Sekretare e Përgjithshme në AMA e premte, 9 shtator 20220

Takim me Brunilda Isaj, Sekretare e Përgjithshme në AMA

Drejtori Ekzekutiv i AMIK, Shpresim Vranovci, sot mbajti takim me Brunilda Isaj, Sekretare e Përgjithshme në AMA

Takim me Nora Hasani - GFA si dhe Driton Berisha - GFA. e premte, 2 shtator 20220

Takim me Nora Hasani - GFA si dhe Driton Berisha - GFA.

AMIK, zhvilloi takim me Nora Hasani, Asistente për bashkëpunim Shkollë-Biznes - GFA si dhe Driton Berisha, Deputy Team Leader - GFA.  
AMIK, zhvilloi një takim me Venera Demukaj, Prodekane për çështje akademike në RIT Kosovo. e premte, 2 shtator 20220

AMIK, zhvilloi një takim me Venera Demukaj, Prodekane për çështje akademike në RIT Kosovo.

AMIK, zhvilloi një takim të frytshëm me Venera Demukaj, Prodekane për çështje akademike në RIT Kosovo.
Takim mes Komitetit Ligjor dhe Divizionit për PPP/LFT - BQK e martë, 9 gusht 20220

Takim mes Komitetit Ligjor dhe Divizionit për PPP/LFT - BQK

Në kuadër të bashkëpunimit të rregullt me BQK-në sot u mbajt një takim mes Komitetit Ligjor dhe Divizionit për Parandalimin e Pastrimit të Parave...
RSS

Raportet Mujore

 • 17 gusht 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 519
 • Comments: 0
 • 25 korrik 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 949
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Maj 2022

 • Shkarko (.xls, 86,5 KB) - 10 shkarkim(e)
 • 25 korrik 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 732
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK