X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit

Author: Amik Ks/e premte, 15 mars 2019/Categories: Edukimi Financiar dhe Mbrojtja e Klientit

Rate this article:
4.0

AMIK do të përfshihet në komentimin Standardeve të Mbrojtjes së Konsumatorit për Kredinë Digjitale dhe promovimin e tyre në Kosovë, në konferencën vjetore të BQK-së.

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit.

Tradita po ndërtohet në çdo vit për të shënuar këtë ditë si një mjet për të rritur ndërgjegjësimin botëror për të drejtat dhe nevojat e konsumatorit edhe në shërbimet financiare.

AFK, FINCA dhe KEP janë tashmë të certifikura në mbrojtje të klientit kurse institucionet tjera si KRK janë në proces. AMIK vepron që mbrojtja e klientit të jetë prioritet në kredimin dhe shërbimin jo-bankar. 

Me trendin e digjitalizmit të kredidhënies dhe me automatizimin e shumë proceseve në kreditimin jo-bankar mbrojta e klientit kërkon një standard që përfshin “integritetin e algoritmit”, sigurinë e të dhënave dhe shumë të tjera.   

https://www.smartcampaign.org/index.php

 

 

Print

Number of views (2424)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

x

Raportet Mujore

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Maj 2019

 • Shkarko (.xlsx, 330,78 KB) - 392 shkarkim(e)
 • 8 nëntor 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 1926
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Prill 2019

 • Shkarko (.xlsx, 328,73 KB) - 291 shkarkim(e)
 • 25 tetor 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 1959
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Mars 2019

 • Shkarko (.xlsx, 328,84 KB) - 380 shkarkim(e)
 • 6 shtator 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 2015
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK