X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Webinar për Transformimin Digjital të Sektorit Mikrofinanciar dhe atij Financiar Jo-Bankar
Amik Ks
/ Categories: Evente

Webinar për Transformimin Digjital të Sektorit Mikrofinanciar dhe atij Financiar Jo-Bankar

Gjatë javës së kaluar, AMIK në bashkëpunim me ABC TECH Group mbajtën një webinar të suksesshëm me një diskutim shumë tërheqës mbi Transformimin Digjital të Sektorit Mikrofinanciar dhe atij Financiar Jo-Bankar.

Axhenda e këtij webinari ka përfshirë temat në vijim:

  • Përfitimet e transformimit dixhital të operacioneve?
  • Çfarë mund të digjitalizohet?
  • Si do të dukej një transformim i tillë për institucionin mikrofinanciar?

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit për angazhimin. 
Për ata të cilët nuk kanë pasur mundësi të na bashkohen, mund ta ndiqni në linkun në vijim: https://www.youtube.com/watch?v=fnMvfbXegcQ&feature=youtu.be

Previous Article MFC-EMN Annual Conference 2020
Next Article Java Evropiane e Mikrofinancës 2020 (edicioni virtual)
Print
3383 Rate this article:
No rating

x