X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Webinar nga EaSI Technical Assistance - Leading change in volatile times
Amik Ks
/ Categories: Evente

Webinar nga EaSI Technical Assistance - Leading change in volatile times

Ekipi i EaSI Technical Assistance kanë prezentuar tashmë serinë e re të webinarëve: "Leading change in volatile times".

Në këtë seri me dy pjesë, ju do të mësoni se si të udhëheqni veten dhe ekipin tuaj gjatë proceseve të ndryshimit.

Sesioni hyrës më 25 nëntor do të pasohet nga një seminar i thelluar në grupe më të vogla, duke gërmuar në aspekte specifike të tilla si trajtimi konstruktiv i rezistencës ndaj ndryshimit, si të projektohet siguria dhe sovraniteti në situata të paqarta, si të reflektohet nga vetja modelet dhe sjellja në situatat e ndryshimit, dhe aftësitë dhe metodat e ndryshme për tu ballafaquar në mënyrë profesionale me ndryshimet.

Për më shumë informata klikoni në: https://www.european-microfinance.org/event/easi-technical-assistance-webinar-leading-change-volatile-times

Previous Article Java Evropiane e Mikrofinancës 2020 (edicioni virtual)
Print
5523 Rate this article:
No rating

x