X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Java Evropiane e Mikrofinancës 2020 (edicioni virtual)
Amik Ks
/ Categories: Evente

Java Evropiane e Mikrofinancës 2020 (edicioni virtual)

Bashkohuni në Javën Evropiane të Mikrofinancës 2020 (edicioni virtual) të organizuar nga European Microfinance Platform, e-MFP, më 18-20 Nëntor, për të mësuar më shumë për risitë që janë duke formësuar të ardhmen e financave gjithëpërfshirëse.   

Java Evropiane e Mikrofinancës është një nga ngjarjet kryesore vjetore e industrisë së mikrofinancave që pret diskutime të nivelit të lartë dhe të thelluara nga të gjithë sektorët e komunitetit evropian të mikrofinancave (bankat dhe institucionet financiare, agjencitë qeveritare, OJQ-të, firmat këshilluese, studiuesit dhe universitetet) që veprojnë në vendet në zhvillim. 

Për më shumë informata dhe për tu regjistruar, klikoni në linkun në vijim: https://registration.european-microfinance-week.eu/website/18476/agenda/

Previous Article Webinar për Transformimin Digjital të Sektorit Mikrofinanciar dhe atij Financiar Jo-Bankar
Next Article Webinar nga EaSI Technical Assistance - Leading change in volatile times
Print
4903 Rate this article:
No rating

x