X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Smart Campaign e certifikon KEP Trust për mbrojtje të klientit

Smart Campaign e certifikon KEP Trust për mbrojtje të klientit
Posted: Gsh 6, 2018
Comments: 0
Author: Amik Ks

Me kënaqësi të madhe njoftojmë klientët dhe gjithë opinionin se KEP Trust është certifikuar zyrtarisht për mbrojtjen e klientit. Ky certifikim i promovuar nga SMART Campaign, dëshmon angazhimin e stafit dhe menaxhmentit për të punuar sipas sistemeve, politikave dhe menaxhimit, të cilat janë në harmoni të plotë me parimet e mbrojtjes së klientit.

 

Lexo më shumë - https://www.smartcampaign.org/cert…/certified-organizations

Print
Tags:
Rate this article:
No rating

x