X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Fuqizimi i sipërmarrësve të së ardhmes përmes mikrofinancës!

Fuqizimi i sipërmarrësve të së ardhmes përmes mikrofinancës!
Posted: Tet 19, 2019
Comments: 0
Author: Amik Ks

Prishtinë, 19 Tetor 2019 - Mikrofinanca e Kosovës i bashkohet rrjetit Evropian në shënimin e 20 tetorit, Ditës Evropiane të Mikrofinancës.

20 Tetori shënon Ditën Evropiane të Mikrofinancës. Për këtë edicion të 5-të, shumë evente janë duke u organizuar në Evropë gjatë gjithë muajit tetor. Edhe këtë vit, Kosova dhe Institucionet Mikrofinanciare të Kosovës bëhen pjesë e këtij shënimi në tërë Evropën.

Nga Dublini në Athinë dhe nga Cadizi në Varshavë, institucionet e mikrofinancës po bashkojnë forcat për të festuar kontributin e sektorit të mikrofinancave në luftën globale kundër margjinalizimit financiar dhe social. Duke vepruar si një fije unifikuese midis të gjitha këtyre iniciativave në nivelin e BE-së, Rrjeti Evropian i Mikrofinancave (EMN) dhe Qendra e Mikrofinancave (MFC) po koordinojnë veprime në të gjithë Evropën.

Në linkun me poshtë do të gjeni lajmin e plotë:

https://www.koha.net/arberi/189515/fuqizimi-i-sipermarresve-te-se-ardhmes-permes-mikrofinances/?fbclid=IwAR1h6fXdClY6fThPjLctqf5BqaR_83sWmduT8O6L2FRG2gk6TXI6fwCxSRE

Print
Tags:
Rate this article:
No rating

x