X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

Takim me z. Klit Shala zv. Drejtor Departamenti Ligjor, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe znj. Fjolla Mikullovci Zyrtare e Lartë Ligjore, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve e martë, 31 janar 20230

Takim me z. Klit Shala zv. Drejtor Departamenti Ligjor, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe znj. Fjolla Mikullovci Zyrtare e Lartë Ligjore, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Gjatë takimit, në fokus ishte diskutimi lidhur me Projektligjin për Institucionet Mikrofinanciare dhe Institucionet Financiare Jo Bankare.

Takim me Ministrën e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari e martë, 27 dhjetor 20220

Takim me Ministrën e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari

Drejtori Ekzekutiv i AMIK, z. Shpresim Vranovci u prit në takim nga Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari, ku me...
Takim me përfaqësues të departamentit të Postë-Telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës e enjte, 22 dhjetor 20220

Takim me përfaqësues të departamentit të Postë-Telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës

AMIK, së bashku me Komitetin Ligjor dhe Komitetin e IT-së, me 14 Dhjetor zhvilluan një takim në formë diskutimi tejet të frytshëm me përfaqësues...
Informata për Sektorin, Nëntor 2022 e enjte, 22 dhjetor 20220

Informata për Sektorin, Nëntor 2022

Sektori mikrofinanciar në Kosovë ka vazhduar me rritje edhe gjatë muajit Nëntor 2022, shuma e kredive aktive arriti vlerën 250 milion...
Takimi ndërkombëtar i Rrjeteve Kombëtare në kuadër të Rrjetit Europian Mikrofinanciar e diel, 11 dhjetor 20220

Takimi ndërkombëtar i Rrjeteve Kombëtare në kuadër të Rrjetit Europian Mikrofinanciar

AMIK mori pjesë në takimin ndërkombëtar të Rrjeteve Kombëtare në kuadër të Rrjetit Europian Mikrofinanciar.Takimi është mbështetur nga Rrjeti...
AMIK mbajti mbledhjen e radhës me Komitetin për temë të IT-së e diel, 11 dhjetor 20220

AMIK mbajti mbledhjen e radhës me Komitetin për temë të IT-së

AMIK mbajti mbledhjen e radhës me Komitetin për temë të IT-së, ku u prezentuan dhe diskutuan tema të ndryshme të lidhura me fushën e teknologjisë...
RSS

Raportet Mujore

 • 19 janar 2023
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 69
 • Comments: 0
 • 22 dhjetor 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 178
 • Comments: 0
 • 23 nëntor 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 305
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK