Meeting with the Head of ARBK -

Gjatë ditës së djeshme, Drejtori Ekzekutiv i AMIK, z. Shpresim Vranovci u prit në takim nga Kryeshefja e ARBK – së, znj.Pranvera Prestreshi si dhe dy këshillëtarët e Ministres Hajdari, znj.Arta Kusari dhe z. Kushtrim Daka.

During the meeting, the comprehensive importance in the drafting of the Draft Law on Commercial Companies, and many other important issues were discussed.


AFK - Financing Agency in Kosovo, FINCA Kosovo, KEP Trust, KRK - Rural Credit of Kosovo, KosInvest, Kosovo Grameen Missione Arcobaleno Microcredit Fund, #QELIMI.