X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Latest News

Takim me z. Klit Shala zv. Drejtor Departamenti Ligjor, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe znj. Fjolla Mikullovci Zyrtare e Lartë Ligjore, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve 31 January 20230

Takim me z. Klit Shala zv. Drejtor Departamenti Ligjor, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe znj. Fjolla Mikullovci Zyrtare e Lartë Ligjore, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Gjatë takimit, në fokus ishte diskutimi lidhur me Projektligjin për Institucionet Mikrofinanciare dhe Institucionet Financiare Jo Bankare.

Takim me Ministrën e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari 27 December 20220

Takim me Ministrën e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari

Drejtori Ekzekutiv i AMIK, z. Shpresim Vranovci u prit në takim nga Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari, ku me...
Takim me përfaqësues të departamentit të Postë-Telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës 22 December 20220

Takim me përfaqësues të departamentit të Postë-Telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës

AMIK, së bashku me Komitetin Ligjor dhe Komitetin e IT-së, me 14 Dhjetor zhvilluan një takim në formë diskutimi tejet të frytshëm me përfaqësues...
Informata për Sektorin, Nëntor 2022 22 December 20220

Informata për Sektorin, Nëntor 2022

Sektori mikrofinanciar në Kosovë ka vazhduar me rritje edhe gjatë muajit Nëntor 2022, shuma e kredive aktive arriti vlerën 250 milion...
Takimi ndërkombëtar i Rrjeteve Kombëtare në kuadër të Rrjetit Europian Mikrofinanciar 11 December 20220

Takimi ndërkombëtar i Rrjeteve Kombëtare në kuadër të Rrjetit Europian Mikrofinanciar

AMIK mori pjesë në takimin ndërkombëtar të Rrjeteve Kombëtare në kuadër të Rrjetit Europian Mikrofinanciar.Takimi është mbështetur nga Rrjeti...
AMIK mbajti mbledhjen e radhës me Komitetin për temë të IT-së 11 December 20220

AMIK mbajti mbledhjen e radhës me Komitetin për temë të IT-së

AMIK mbajti mbledhjen e radhës me Komitetin për temë të IT-së, ku u prezentuan dhe diskutuan tema të ndryshme të lidhura me fushën e teknologjisë...
RSS

Monthly Reports

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Dhjetor 2022

 • 19 January 2023
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 70
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Nëntor 2022

 • 22 December 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 178
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Tetor 2022

 • 23 November 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 305
 • Comments: 0
RSS

AMIK Publications