X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Politika e privatësisë

Posted: Mar 5, 2018
Categories: Privacy & Cookies
Comments: 0

Mbrojtja e të dhënave

Ne i trajtojmë të dhënat tuaja personale në mënyrë konfidenciale dhe në përputhje me rregullat ligjore për mbrojtjen e të dhënave dhe këtë politikë të privatësisë. Përdorimi i faqes sonë të internetit zakonisht është e mundur pa dhënë informacion personal. Sa i përket anës tonë, të dhënat personale (p.sh. emri, adresa ose e-mail adresa, dhe të dhënat tjera) që mund t’i jepni kur plotësoni formen e kontaktit apo regjistroheni për lajmet më të reja për sektor dhe Buletinin e AMIK, janë të dhëna nuk do t'u zbulohen palëve të treta pa miratimin tuaj të qartë.

Cookies

Ne përdorim të ashtuquajturat  “cookies” (biskota) për të siguruar eksperiencë më të mirë të lexuesve. Cookies nuk dëmtojnë kompjuterin tuaj dhe nuk përmbajnë viruse. Cookies shërbejnë për të bërë ofertën tonë më të lehtë për tu përdorur, efektive dhe të sigurt. Cookies janë skedarë të veglave të vogla që ruhen në kompjuterin tuaj dhe ruhen nga shfletuesi juaj. Shumica e cookie-ve që përdorim janë të ashtuquajturat “biskota të sesionit” (session cookies). Ata fshihen automatikisht pas vizitës suaj. Cookies të tjera mbeten të ruajtura në pajisjen tuaj derisa t'i fshini ato. Këto cookies na lejojnë të njohim shfletuesin tuaj herën tjetër që vizitoni.

Print
Tags:
Rate this article:
No rating

x