X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Si të bëheni Anëtarë të AMIK

Posted: Shk 12, 2018
Comments: 0

Në menyrë që ta përmbush misionin e vet AMIK është e hapur ndaj të gjithë atyre që duan të kontriboujnë për sektorin mikrofinanciar duke qenë anëtarë të shoqatës.

Për të parë llojet e anëtarësise në AMIK, të drejtat për tu zgjedhur, përfitimet dhe detyrimet vjetore ju lutem lexojeni  PAKETA E ANËTARËSISË DHE DETYRIMET E PROPOZUARA

Formulari i Aplikimit

  • Anëtarë të plotë - Të gjitha institucionet mikrofinanciare në Kosovë që synojnë arritjen e qëndrueshmërisë dhe zhvillimin e metejshem të sektorit mikrofinanciar dhe përkrahin misionin e asociacionit. SHKARKO APLIKACIONIN

  • Anëtarë të asociuar/ jo të plotë - Organizatat apo institucionet tjera që kanë interes në mikrofinanca dhe përkrahin misionin e asociacionit. SHKARKO APLIKACIONIN

  • Anëtarë individual - Individë (praktikues të mikrofinancave, profesionistë, konsulentë, profesorë, studentë etj) që kanë interes në mikrofinanca dhe përkrahin misionin e asociacionit. SHKARKO APLIKACIONIN

Print
Tags:
Rate this article:
No rating

x