X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit e premte, 15 mars 20190

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit

AMIK do të përfshihet në komentimin Standardeve të Mbrojtjes së Konsumatorit për Kredinë Digjitale dhe promovimin e tyre në Kosovë, në konferencën...

e mërkurë, 14 shkurt 2018

Edukimi financiar dhe mbrojtja e klientit

Edukimi financiar i klienteve të Institucioneve Mikrofinanciare, ka qenë çdo herë me rëndësi të veçant për AMIK. Përgjatë viteve të funksionit...
RSS

Raportet Mujore

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Janar 2019

 • Shkarko (.xlsx, 329,23 KB) - 189 shkarkim(e)
 • 16 prill 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 612
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Dhjetor 2018

 • Shkarko (.xlsx, 331,7 KB) - 165 shkarkim(e)
 • 15 mars 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 424
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Nëntor 2018

 • Shkarko (.xlsx, 330,57 KB) - 185 shkarkim(e)
 • 5 shkurt 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 676
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK