X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

Intervista e Drejtorit dhënë për Telegrafin e martë, 23 tetor 20180

Intervista e Drejtorit dhënë për Telegrafin

Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës (AMIK), Arsim Bruçaj, në një intervistë për Telegrafin ka thënë se...
Dita Evropiane e Mikrofinancës i gjenë IMF-të kosovare të konsoliduara e premte, 19 tetor 20180

Dita Evropiane e Mikrofinancës i gjenë IMF-të kosovare të konsoliduara

Prishtinë, 19 Tetor 2018 - Mikrofinanca e Kosovës i bashkohet rrjetit Evropian në shënimin e 20 tetorit ditës Evropiane të Mikrofinancës....
Edicioni i katërt i Ditës Evropiane të Mikrofinancës e martë, 16 tetor 20180

Edicioni i katërt i Ditës Evropiane të Mikrofinancës

Mikrofinancat e Kosovës i bashkohen Rrjetit Evropian të Mikrofinancës për 20 tetor, Ditën Evropiane të Mikrofinancës.   Moto e këtij viti...
Kreditimi Rural i Kosovës nënshkruan kontratë me BERZH (EBRD), prej €2 milion, për financimin e bizneseve të vogla dhe të mesme në Kosovë. e martë, 9 tetor 20180

Kreditimi Rural i Kosovës nënshkruan kontratë me BERZH (EBRD), prej €2 milion, për financimin e bizneseve të vogla dhe të mesme në Kosovë.

Kosovë, Prishtinë, 09 Tetor 2018 - Në mbështetje të zhvillimit të bizneseve të vogla në Kosovë, BERZH ka huazuar 2 milionë euro për...
Smart Campaign e certifikon KEP Trust për mbrojtje të klientit e hënë, 6 gusht 20180

Smart Campaign e certifikon KEP Trust për mbrojtje të klientit

Me kënaqësi të madhe njoftojmë klientët dhe gjithë opinionin se KEP Trust është certifikuar zyrtarisht për mbrojtjen e klientit. Ky...
Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird! e hënë, 23 korrik 20180

Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird!

Qendra Mikrofinanciare (MFC) dhe Rrjeti Evropian Mikrofinanciar (EMN) po organizojnë një konferencë të përbashkët vjetore, e cila premton të jetë...
RSS

Raportet Mujore

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Korrik 2018

 • Shkarko (.xlsx, 330,52 KB) - 50 shkarkim(e)
 • 17 tetor 2018
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 113
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Qershor 2018

 • Shkarko (.xlsx, 330,53 KB) - 16 shkarkim(e)
 • 17 tetor 2018
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 69
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Maj 2018

 • Shkarko (.xlsx, 330,48 KB) - 96 shkarkim(e)
 • 29 gusht 2018
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 211
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK