X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit

Author: Amik Ks/e premte, 15 mars 2019/Categories: Edukimi Financiar dhe Mbrojtja e Klientit

Rate this article:
No rating

AMIK do të përfshihet në komentimin Standardeve të Mbrojtjes së Konsumatorit për Kredinë Digjitale dhe promovimin e tyre në Kosovë, në konferencën vjetore të BQK-së.

AMIK i bashkohet kampanjës së shënimit të 15 Mars, Ditës Botërore për të Drejtat e Konsumatorit.

Tradita po ndërtohet në çdo vit për të shënuar këtë ditë si një mjet për të rritur ndërgjegjësimin botëror për të drejtat dhe nevojat e konsumatorit edhe në shërbimet financiare.

AFK, FINCA dhe KEP janë tashmë të certifikura në mbrojtje të klientit kurse institucionet tjera si KRK janë në proces. AMIK vepron që mbrojtja e klientit të jetë prioritet në kredimin dhe shërbimin jo-bankar. 

Me trendin e digjitalizmit të kredidhënies dhe me automatizimin e shumë proceseve në kreditimin jo-bankar mbrojta e klientit kërkon një standard që përfshin “integritetin e algoritmit”, sigurinë e të dhënave dhe shumë të tjera.   

https://www.smartcampaign.org/index.php

 

 

Print

Number of views (581)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

x

Raportet Mujore

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Janar 2019

 • Shkarko (.xlsx, 329,23 KB) - 189 shkarkim(e)
 • 16 prill 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 612
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Dhjetor 2018

 • Shkarko (.xlsx, 331,7 KB) - 165 shkarkim(e)
 • 15 mars 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 424
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Nëntor 2018

 • Shkarko (.xlsx, 330,57 KB) - 185 shkarkim(e)
 • 5 shkurt 2019
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 676
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK