X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird! e hënë, 23 korrik 20180

Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird!

Qendra Mikrofinanciare (MFC) dhe Rrjeti Evropian Mikrofinanciar (EMN) po organizojnë një konferencë të përbashkët vjetore, e cila premton të jetë...
Trajnimi “Aftësitë e prezentimit dhe Komunikimi efektiv” e premte, 20 korrik 20180

Trajnimi “Aftësitë e prezentimit dhe Komunikimi efektiv”

Në datat 9 dhe 10 korrik 2018 është mbajtur Trajnimi “Aftësitë e Prezentimit dhe Komunikimi Efektiv” i organizuar nga AMIK në...
IFC-ja ndihmon AFK-në në rritjen e qasjes në financim për mikro-bizneset dhe bizneset e vogla si dhe fermerët në Kosovë e enjte, 14 qershor 20180

IFC-ja ndihmon AFK-në në rritjen e qasjes në financim për mikro-bizneset dhe bizneset e vogla si dhe fermerët në Kosovë

Kosovë, Prishtinë, 13 qershor 2018 - IFC-ja, anëtare e Grupit të Bankës Botërore, ka ofruar një kredi prej 1 milion eurosh për Agjencionin...
IFC-ja ndihmon KEP Trust të Rrisë Qasjen në Financim për Bizneset e Vogla dhe Fermerët në Kosovë e enjte, 14 qershor 20180

IFC-ja ndihmon KEP Trust të Rrisë Qasjen në Financim për Bizneset e Vogla dhe Fermerët në Kosovë

Kosovë, Prishtinë, 10 maj 2018 - IFC-ja, anëtare e Grupit të Bankës Botërore, ka siguruar një hua prej 2 milion eurosh për institucionin...
AMIK bëhet pjesë e rrjetit të Microfinance Centre (MFC) e martë, 8 maj 20180

AMIK bëhet pjesë e rrjetit të Microfinance Centre (MFC)

AMIK dhe MFC kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për të themeluar partneritet në shumë fusha të bashkëpunimit. Ky partneritet përfshinë...
Trajnim lidhur me masat që duhet të ndërmerren nga Institucionet Mikrofinanciare për PPP/LFT e enjte, 1 mars 20180

Trajnim lidhur me masat që duhet të ndërmerren nga Institucionet Mikrofinanciare për PPP/LFT

Me datë 11 Dhjetor 2017 është mbajtur “Trajnimi lidhur me masat që duhet të ndërmerren nga Institucionet Mikrofinanciare për PPP/LFT”...
RSS

Raportet Mujore

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Mars 2018

 • Shkarko (.xlsx, 336,4 KB) - 46 shkarkim(e)
 • 6 korrik 2018
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 115
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Shkurt 2018

 • Shkarko (.xlsx, 336,37 KB) - 79 shkarkim(e)
 • 11 maj 2018
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 253
 • Comments: 0

AMIK Raporti Mujor i Anëtarëve - Janar 2018

 • Shkarko (.xlsx, 336,37 KB) - 42 shkarkim(e)
 • 11 maj 2018
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 230
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK