X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Registration for the MFC Annual Conference 2019 is open

Amik Ks 0 4429 Article rating: No rating

The MFC Annual Conference 2019 will be held from 29–31 May 2019 in Istanbul, Turkey.

This year, the conference theme will be Demystifying Digital in Microfinance”, the event will tackle the practical side of digitalization in the financial inclusion sector through case studies, trend analysis, and discussion of emerging best practice. The conference will also feature a number of important concurrent events as Fintech pitch and Marketplace, Social investor fair, Microfinance Associations’ Summit, or Sultan gala dinner.

Early Birds benefit from a 25% discount on the conference fee. Don’t miss your chance to grab your discount tickets! Register for the conference: mfc2019.org

Konkursi për Ese - AMIK 2019

Amik Ks 0 10297 Article rating: No rating

Shoqata e Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës (AMIK) e ka hapur konkursin për Ese 2019, për Studentët e Kosovës që vijojnë studimet në programet Bachelor dhe Master, në të gjitha drejtimet. Esetë e përzgjedhura do marrin çmime dhe certifikata që jepen për ese të merituara.

Edicioni i katërt i Ditës Evropiane të Mikrofinancës

Amik Ks 0 2543 Article rating: No rating

Mikrofinancat e Kosovës i bashkohen Rrjetit Evropian të Mikrofinancës për 20 tetor, Ditën Evropiane të Mikrofinancës.
 

Moto e këtij viti është e lidhur me formulën e famshme të Ajnshtajnit, E=mc2 të përshtatur me qëllimet e mikrofinancës, ku:

E = Ekonomia / Ndërmarrësia / Fuqizimi

mc2 = Mikrokreditë dhe shërbimet tjera

Pikërisht mbi këto qëllime, prej themelimit, Institucionet Mikrofinancaire të Kosovës kanë dhënë qasje në financa për më shumë se 550 mijë qytetarë të Kosovës duke ndihmuar familje e biznese anë e mbanë Kosovës.

Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird!

Amik Ks 0 3152 Article rating: No rating

Qendra Mikrofinanciare (MFC) dhe Rrjeti Evropian Mikrofinanciar (EMN) po organizojnë një konferencë të përbashkët vjetore, e cila premton të jetë ngjarja më e lartë e profilit në përfshirjen financiare dhe mikrofinancimin në 2018, më 3-5 tetor në Bilbao të Spanjës.

Duke eksploruar temat e sfidave teknologjike të ardhshme dhe mundësive të dixhitalizimit, konferenca do të fokusojë diskutimet mbi "Njerëzit dhe Revolucioni Dixhital: Avancimi i Misionit Tonë Social përmes Teknologjisë"

RSS
123