X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Dita Evropiane e Mikrofinancës - 2017

SuperUser Account 0 4846 Article rating: No rating

Financim i Drejtë për të Gjithë - Dita Evropiane e Mikrofinancës

Me 20 Tetor 2017, për nderë të Ditës së Tretë Evropiane të Mikrofinances që festohet në mbarë Evropën, edhe AMIK ka qenë pjese e fushatës së përbashkët të të dyja rrjeteve EMN (European Microfinance Network) dhe MFC (Microfinance Center), me qëllim të rritjes së ndërgjegjësimit për mikrofinancën si një mjet për të luftuar përjashtimin social dhe papunësinë. Me temën "Financimi i Drejtë për të Gjithë": edicioni i tretë i Ditës Evropiane të Mikrofinancës do të fokusohet në klientët tanë.​

Dita Evropiane e Mikrofinancës - 2016

SuperUser Account 0 3866 Article rating: No rating

Krijojmë mundësi përtej mikrokredisë - Dita Evropiane e Mikrofinancës

Për herë të dytë, në të gjithë Evropën sot me 20 Tetor 2016 shënohet dita Evropiane e Mikrofinancës. Kosova gjithashtu i bashkohet rrjetit Evropian për të shënuar ditën Evropiane të Mikrofinancës. Në shënim të kësaj ditë, të gjitha institucionet mikrofinanciare të Kosovës sot ia kushtojnë edukimit financiar në shërbime përtej mikrokredisë.

RSS
123