X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

AMIK bëhet pjesë e rrjetit të Microfinance Centre (MFC)

Amik Ks 0 4615 Article rating: No rating

Kosovë, Prishtinë, 18 prill 2018 - AMIK dhe MFC kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për të themeluar partneritet në shumë fusha të bashkëpunimit. Ky partneritet përfshinë komunikim të informatave dhe përkrahje të ndërsjellë në zbatimin e projekteve në fushën e ndërmjetësimit financiar jo-bankar.

Intervista në Programin e Mengjesit_RTK

SuperUser Account 0 3588 Article rating: No rating

Drejtori i AMIK ishte mysafir i programit të mengjesit në RTK, ku pati mundësi të prezantoj sektorin, rolin dhe rëndësinë e Institucioneve Mikrofinanciare në përfshirjen sociale dhe financiare të klienteve të cilet janë të perjashtuar nga institucionet tjera financiare në vend, dhe poashtu rëndësisë që IMF-të i kanë dhënë edukimit të klientit për produktet e tyre.

RSS
123