X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Lajmet e fundit

Më 17 Qershor 2022, në Zyret e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Drejtori Ekzekutiv i AMIK z. Shpresim Vranovci mbajti takim me Ministren znj. Rozeta Hajdari e diel, 19 qershor 20220

Më 17 Qershor 2022, në Zyret e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Drejtori Ekzekutiv i AMIK z. Shpresim Vranovci mbajti takim me Ministren znj. Rozeta Hajdari

Në Zyret e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Drejtori Ekzekutiv i AMIK z. Shpresim Vranovci mbajti takim me Ministren znj....
Takim me Komitetin Ligjor - 15 Qershor 2022 e diel, 19 qershor 20220

Takim me Komitetin Ligjor - 15 Qershor 2022

Më 15 Qershor, 2022, në zyret AMIK u mbajt Takim me Komitetin Ligjor në të cilin u diskutuan çështje të ndryshme që anëtarët hasin gjatë punës së...
Takim me znj. Arbnora Jashanica - Corporate Governance Consultant - IFC, si dhe z. Boris Janjalia - Corporate Governance Officer - IFC e shtunë, 11 qershor 20220

Takim me znj. Arbnora Jashanica - Corporate Governance Consultant - IFC, si dhe z. Boris Janjalia - Corporate Governance Officer - IFC

ejtori Ekzekutiv i AMIK, zhvilloi Takim me znj. Arbnora Jashanica - Corporate Governance Consultant - IFC, si dhe z. Boris Janjalia -...
E Hënë, 6 Qershor 2022, u mbajt Takimi me Anëtarët e Bordit të AMIK e hënë, 6 qershor 20220

E Hënë, 6 Qershor 2022, u mbajt Takimi me Anëtarët e Bordit të AMIK

Në zyret AMIK, Drejtori Ekzekutiv, z. Shpresim Vranovci, zhvilloi Takim me Anëtarët e Bordit të AMIK: z. Vilson Ndrecaj - Kryeshef Ekzekutiv,...
Trajnimi "Menaxhimi i Riskut të Likuiditetit" 25 dhe 26 Maj 2022 e premte, 27 maj 20220

Trajnimi "Menaxhimi i Riskut të Likuiditetit" 25 dhe 26 Maj 2022

Në kuadër të trajnimeve të ndryshme të cilat AMIK i organizon, me datë 25 dhe 26 Maj është mbajtur trajnimi dy ditor: “Menaxhimi i...
Trajnim "Menaxhimi i Riskut të Likuiditetit" 25 dhe 26 maj 2022 e premte, 20 maj 20220

Trajnim "Menaxhimi i Riskut të Likuiditetit" 25 dhe 26 maj 2022

AMIK organizon trajnimin dy (2) ditor me temën "Menaxhimi i Riskut te Likuiditetit" që do të mbahet me datën 25 dhe 26 maj 2022, nga ora...
RSS

Raportet Mujore

 • 6 prill 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 703
 • Comments: 0
 • 6 prill 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 387
 • Comments: 0
 • 6 prill 2022
 • Author: Amik Ks
 • Number of views: 436
 • Comments: 0
RSS

Publikime nga AMIK