X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird!
Amik Ks
/ Categories: Evente

Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird!

Qendra Mikrofinanciare (MFC) dhe Rrjeti Evropian Mikrofinanciar (EMN) po organizojnë një konferencë të përbashkët vjetore, e cila premton të jetë ngjarja më e lartë e profilit në përfshirjen financiare dhe mikrofinancimin në 2018, më 3-5 tetor në Bilbao të Spanjës.

Duke eksploruar temat e sfidave teknologjike të ardhshme dhe mundësive të dixhitalizimit, konferenca do të fokusojë diskutimet mbi "Njerëzit dhe Revolucioni Dixhital: Avancimi i Misionit Tonë Social përmes Teknologjisë"

Deri në 600 pjesëmarrës pritet të marrin pjesë në konferencë, që do të ofrojë një rast unik për të rrjetëzuar, për të shkëmbyer përvojat, për të mësuar nga një formacion mbresëlënës i mysafirëve dhe madje për të hedhur themelet për partneritete të suksesshme që shkojnë përpara.

Bashkohuni në konferencë dhe drejto revolucionin!

https://bit.ly/MFC-EMN-conference-Registration

#microfinanceAC2018

 

Previous Article Dita Evropiane e Mikrofinancës - 2017
Next Article Edicioni i katërt i Ditës Evropiane të Mikrofinancës
Print
718 Rate this article:
No rating

x