X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Amik Ks
/ Categories: Evente

Edicioni i katërt i Ditës Evropiane të Mikrofinancës

Mikrofinancat e Kosovës i bashkohen Rrjetit Evropian të Mikrofinancës për 20 tetor, Ditën Evropiane të Mikrofinancës.
 

Moto e këtij viti është e lidhur me formulën e famshme të Ajnshtajnit, E=mc2 të përshtatur me qëllimet e mikrofinancës, ku:

E = Ekonomia / Ndërmarrësia / Fuqizimi

mc2 = Mikrokreditë dhe shërbimet tjera

Pikërisht mbi këto qëllime, prej themelimit, Institucionet Mikrofinancaire të Kosovës kanë dhënë qasje në financa për më shumë se 550 mijë qytetarë të Kosovës duke ndihmuar familje e biznese anë e mbanë Kosovës.

#2018EMD

 

Previous Article Regjistrohuni tani për Konferencën Vjetore të MFC-EMN dhe përfitoni nga zbritja Early Bird!
Next Article Konkursi për Ese - AMIK 2019
Print
397 Rate this article:
No rating

x