X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Dita Evropiane e Mikrofinancës - 2016
SuperUser Account
/ Categories: Evente

Dita Evropiane e Mikrofinancës - 2016

Krijojmë mundësi përtej mikrokredisë - Dita Evropiane e Mikrofinancës

Për herë të dytë, në të gjithë Evropën sot me 20 Tetor 2016 shënohet dita Evropiane e Mikrofinancës. Kosova gjithashtu i bashkohet rrjetit Evropian për të shënuar ditën Evropiane të Mikrofinancës. Në shënim të kësaj ditë, të gjitha institucionet mikrofinanciare të Kosovës sot ia kushtojnë edukimit financiar në shërbime përtej mikrokredisë.

Mikrofinancat e Kosovës, që nga themelimi i tyre kanë dhënë një kontribut të pazëvendësueshëm në përfshirjen financiare dhe përmirësimin e jetesës të mijera qytetarëve të Kosovës.

Video YouTube

Në përfaqësim të AMIK, drejtori z.Arsim Bruçaj mori pjesë në konferencen e Ditës së Dytë Evropiane të Mikrofinancës, të organizuar nga Rrjeti Evropian i Mikrofinancës (EMN), me datë 20 Tetor 2016, në Bruksel.

Previous Article Dita Evropiane e Mikrofinancës - 2015
Next Article Dita Evropiane e Mikrofinancës - 2017
Print
442 Rate this article:
No rating

x