X
GO
sq-ALen-GB

Asociacioni i Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës

Intervista e Drejtorit dhënë për Telegrafin

Amik Ks 0 404 Article rating: No rating

Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës (AMIK), Arsim Bruçaj, në një intervistë për Telegrafin ka thënë se këto institucione financiare e kanë ndihmuar zhvillimin e ekonomisë dhe të bizneseve.

Bruçaj ka treguar se institucionet mikrofinanciare kanë porfoljo kreditore prej rreth 160 milionë euro, me rreth 80 mijë klientë. Por lejimi i pagesave dhe transaksioneve, sipas tij, do të ndikonte në uljen e kamatave të kredive.

Dita Evropiane e Mikrofinancës i gjenë IMF-të kosovare të konsoliduara

Amik Ks 0 725 Article rating: No rating

Prishtinë, 19 Tetor 2018 - Mikrofinanca e Kosovës i bashkohet rrjetit Evropian në shënimin e 20 tetorit ditës Evropiane të Mikrofinancës.

Sot, kur shënojmë Ditën Evropiane të Mikrofinancës, jemi krenarë të themi se Institucionet Mikrofinanciare të Kosovës (IMF) po e konsolidojnë kapacitetin e e tyre për të mbështetur përfshirjen financiare nëpërmjet ofrimit të shërbimeve financiare dhe jofinanciare.

Kreditimi Rural i Kosovës nënshkruan kontratë me BERZH (EBRD), prej €2 milion, për financimin e bizneseve të vogla dhe të mesme në Kosovë.

Amik Ks 0 690 Article rating: No rating

Kosovë, Prishtinë, 09 Tetor 2018 - Në mbështetje të zhvillimit të bizneseve të vogla në Kosovë, BERZH ka huazuar 2 milionë euro për Kreditimin Rural të Kosovës (KrK), institucioni i tretë më i madh mikrofinanciar në vend.

Smart Campaign e certifikon KEP Trust për mbrojtje të klientit

Amik Ks 0 479 Article rating: No rating

Me kënaqësi të madhe njoftojmë klientët dhe gjithë opinionin se KEP Trust është certifikuar zyrtarisht për mbrojtjen e klientit. Ky certifikim i promovuar nga SMART Campaign, dëshmon angazhimin e stafit dhe menaxhmentit për të punuar sipas sistemeve, politikave dhe menaxhimit, të cilat janë në harmoni të plotë me parimet e mbrojtjes së klientit.

 

 

RSS
12